Saturday, April 24, 2010

teman selamanya :)

hye! arini gua nak jadi ROCK! hehehe :)

ohh semalam petang gua pegi puncak. hehe UiTM puncak sudeyhh. gua jumpe gang-gang gedik gua. gua pegi pegi sume dah siap. bagos gua syg korg sbb jage mase gua teehee :P

lpas tu gua ngn gang pegi lepak maple. eh tak! ape name tempat tu? kandang eh? grrr bukan kandang harimau ke kerbau ke la, ne kandang name tempat. ntah bantai je la eh? wakk luuuuu C:


gua Punye la lapaq sbb ikat perut tgah hari tu sbb mmg nak mkn petang. tapi orang tu boleh wat tak layan gua jek bile gua nak order. ape? gua ne tak hot ke (ohmyyy ne mst ade org band aku pasneh, weh jgn ah gua maen2 jah) lpas tu gua dah buat muke sdeyh en tak dpt order. tapi akhirnyaaaaaa, kini pasti ! hmpphhhh

gua order air bandung ngn kuew teow kungfu. bongokk ah dah 18 thun idop tak reti eja lagi MIAHAHAH


ohh ne kwn gua name dye fain. dye ade blog gak tapi dah lame tak update hehe busy la konon ye? heh gua sayang gile kat dye. mse kat tgb dulu, gua penah gadoh lame gak ngn dye tapi air dicincang takkan putus kan sayang :') lpas tu gua kalo sdeyh je gua cr dye ah. ehh bile gua happy pon cr dye gak ohkay!


haaa yg ne plak jojie ngn fasya. yg sebelah kanan tu pantang nampak camera, yg belah kiri ne ayu la skett due due pon gua sayang :P

pastu ktorg pot-pet sampai lah makanan kitorg yg dah hbs tu nak kering dah pon. hahaha agak takleh blah di situ lah kan. pastu yg bestnye gua ngn derang(terpeleot sket lidah hangpa noh) gelak kemaen lagi. almaklumlah lame tak jumpe, lepas rindu bagai nak rak lah konon, lpas tu share2 cte sume sampai la kol 6.30 kot.

ohh ye amek gamba ye jangan lupaaaa ^^


uiyyooo kening i you!!!! :D




okay gua dah tanak jadi rock dah. selamat tgal kawan-kawan :)

maisarah ngn ezah, nnt kite jumpe okayyyy (:

PEOPLE, I LOVE YOU SO MUCH! NO MATTER WHAT HAPPEN TO OUR FRIENDSHIP, PLEASE REMEMBER THAT OUR MEMORIES WILL BE KEPT IN THE HEART UNTIL MY LAST BREATH.
MUAHHHHHXOXO!


6 comments:

azaliahjsalleh said...

puncak perdana la tuh ye

baby said...

shazea serius doh u dah kurus :DD

mam said...

puncak perdana? macam best saja, tak pernah pergi lagi.

shazzy :) said...

haah sayang :)

shazzy :) said...

hahahahaha tak laaahaaaaa =.=

shazzy :) said...

eeeee bukan ade pon. uitm je haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...