Sunday, April 18, 2010

F1 grand prix :)

salam people :)

lame dah tak update ne , insyaallah mgu ne buat update marathon! haha.

okay please please please, dont be jealous! my school is officially CLOSED! kahkahkah cuti2. korang tau tak? sejam before balik ari jumaat ne cikgu2 kne kumpul. skali bile dorg announce cuti skolah, sume cg berebut2 nak kasi homework T__T

sangat best kan! erghhh :) okay last week ade dress up week, jgn risau i update i update with lotsa picturesssss lagi tapi slow2 kay :) now i nak update pasal F1 dulu. tau dah lame dah tapi tak kire i nak update gaks :)

pheewiitt :D

sumpah la ramai gile orang, dah la panas, tapi tak seterik taun lpas, ptg takujan plak. taun lpas berdentum dentam kot


haha jgn tanye siapa diaaaaaa...

dont snap my pic laaaaaa! haha

spot spot ! :D

yg ne saje dah buat awak hilang RM55!!

hoih dah la tak sedap =.= but anyway, i dah 3 years in a row pegi tapi sgt susah ak tererempak ngn org, tapi bile dah sampai umah punyelaaaaa ramai yg pegi sebenanye, sadis sungguh ;/

and and i akan tuka layout kay, layout ne buruk!


6 comments:

ila syamilla said...

aha! tringat dulu g sepang!

r a r a said...

yesss
bestnya rindu g sana laaa :(

betul betul, mknn sgt mahal, hehe :D

azaliahjsalleh said...

u mmg minat f1 ye ?

shazzy :) said...

tau tajpe ila! haha eh sjak bile ko ade blog plak ne?

shazzy :) said...

hehehe then asal tak pegi this year?

shazzy :) said...

yesss minat nak pegi jek x)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...