Sunday, March 21, 2010

ini bukan entry lucah :P


salam , entry ne saye dah simpan dalam draft lame gile , tak gile tapi mgu lpas . hish.

hahaha , jangan pandang serong . adik saye mantop ! :P

heeee i went to SUNWAY LAGOON last week . hee :P people , seriously , non-stop fun okayy ! haha anyhow agak pissed-off bile adik2 i buat salah skit je pon sbb saje saje jek , MIAHAHAHA .

oryte oryte act i told my dad , definitely sunway will be packed on sunday . somehow, my dad refused to listen to me and we did go last week , okayla memang ramai tapi tak seramai yg dijangke :) at first of course we serbu the roller coaster first ! :D then we went to the grand canyon . ala yg naek pelampung enam org then u'll get wet tu . woahh tu paling syiok ! :P


then , ktorg tros pegi water park cz my brothers sume dah sangap gilak nak maen air kan . lpas tu pegi maen kat pantai tu . suddenly, ade org tnye nak amek gamba tak . hahaha soalan apekah ! mestilah nak :) underwater plak tu but then kne bli la rm35 :( fine , revenge revenge ! ktorg buli abg tu soh dye snap banyak smp lebam tgn dye (tipu tipu ) .


eh cop amek mood amek mood . gua bengang okayy bile ade org amek pelampung gua naseb baek jumpe balik kalo tak mmg gua menangis ah kat situ kan eeeeee

lpas tuu pegi maen pelampung , matress pe tu sume skali HUJAN ! hambekkk mmg takleh maen ape dah ah, balik2 g singgah makan je . heeee (:

oh , jangan pening eh , mood saye masih tgah swing . ne saje publish sbb dah lame ade kat draft

4 comments:

embun d tengah malam said...

dah lama tak pegi situ..

Sesumpah said...

uishh lucahlucahh haha

syokk ahh bermandi manda dikala kepanasan :)

shazzy :) said...

uwuwuwuwuwuwn pegi la best tau !

shazzy :) said...

ohhh tau takpe tp naseb baek gak ptg hujan LEBAT :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...