Wednesday, January 20, 2010

sunway lagoon :)

assalamualaikum , dah lame saya tak update T__T
demam ne , anywayy demam sbb sabtu lpas pegi sunway lagoon okayy bukan sunway pyramid ! then ahad pegi buat volunteer kat zoo mmg lagi takbleh blah la kan

so act ktorg dah lame plan pasal hal ney so Alhamdulillah tercapai gak :)


gather kat sunway pyramid dlu , lunch dgn amar . tgu geng lagi 1 dtg lambuik nak mampoih rupe2 nye EX PRESIDENT yg lambat dtg hohoyyyyyyy paneh btol gua

mcd , girls :)


haha poser siot . anyway , tak kesah lah kan ?
then I gile tak saba kottt nak g lagoon . weeee tapi slack , mne ade tiket 1 park je kan , kne both so habes jap duwet kat situ . muehehehe


duet duet duet x)
so ape lagiiii , enjoyyyy la semua bende . i paling suke revenge something ney la . yg pusing 180 degree tu . mmg best x) I maen 4 kali . amacam ? boleh lawan ? haha








seriouslyyyy even I tgah sakit ne I ttp happy sbb dpt jumpe dorg cz sesedih mne pon I kat muka bumi Allah ne , kalo I ade kawan2 yg nak hiburkan I , mst I happy gilaaa .

so , fain , jojie , fasya , ezah , maisarah , pit , amar , meer , naim and syahmi . thanks sbb jadikan plan ne success , nanti kite buat lagiiii :)

♥ ♥ ♥

9 comments:

full of love,keyna said...

beshnye dapat gather :)

honey bunny shazni:)) said...

wah..
ta ajak org pon..
hahaha..
ok la law akk hepy..
kawan kan ada..
kan?kan??
tc sys..
muahx!

amar said...

npe maisrh tdo???hahhaha

amar said...

npe maisarah tdo????hahahah

azaliahjsalleh said...

sunway sgt dkt dgn i
tp i jrg lepak sne
ahahaaaaaaa

uh sorry syg
bukan i x nk jwb soklan u
tp line tenet kat puncak alam nie sgt TET & TUT
i hope u could understand ok

kita kan kawan ;) *peluk peluk

urm , itu nuff u letak sje pd belog u
tunggu org kelik kelik
then u can earn the money from the klik klik larh
kumpul duet byk2 sampai ntah bape
baru leyh keluarkan duet tuh ;)

actually zaman skrg nie ,
kalo u nk earn byk duet from nuff tuh
u kena ada geng kelik kelik larh
so that , org boleh kelik2 nuff u , u leyh dpt duet dgn byk dlm masa yg pantas

ok , u phm ke apa yg i bebel bebel nie
menjawab soalan u x ?
i guess i byk ngarut ngarut nie *hu3

shazzy :) said...

hehe best :)

shazzy :) said...

hehehehehehe sory shazni nnt akak ajak k :)

shazzy :) said...

haha mne la aku tau weh

shazzy :) said...

hahaha i paham i tot kne baya wooooo hehehe thnks syg :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...