Saturday, January 30, 2010

so long and now, here i am , enjoying myself ♥


assalamualaikum semua :)
rindu sayeeeeee tak ?

heeee lpas berape lame ntah mcm ikhlas tak ikhlas je nak update, sekarang I nak update okay ? heeee :) meh dga meh , sdiakan pop corn supaya awak semua tak boring ! hahah. okay la okay last week saye pegi oneutama . ah konon nak rock climbing , RM45 . hah mahaaaaallll kot ! so ktorg tros decide nak pegi arcade dulu . maen game . gaga gile partner saye pegi rosakkan yg drum tu , taktaula dah okay ke tak . haha weyyy jangan la report kat dorg :P


okayy people , lets bowling ! haha favourite saye neeeeee :)


mse tgah maen2 tu mesti ah best kaco orang . actually , I tak suke org kacau men bowling so I balasss la balik ! padan muke !


ohh ye lpas dah habis maen tu . mesti ah ade pemenang nye . hahah . caye tak name budk tu fatin shazea ? alaa yg ramai pngl dye shazzy tu , HEHEHEHE . best weh best dapatkan kalahkan 8 orang . then i ajak maen lagi 1 game , dorg dah penat . sayeee bukan ape , korg cye tak mse saye dok kat KL tu saye penah maen 7 games berturut2 , then saye penah masuk tournament . so kire mcm dah addict gileeee la . so awak semua dah tau ape yg boleh buat saye gembira kan ? ♥


okayy cube teka motif gamba ne ape ? teka ah teka ah !
hint : mata :P

haha lpas bowling ktorg pegi karaoke jap :)




hehe sukeeeeee :)
taylor swift ; love story
bunkface ; situasi
toni braxton ; unbreak my heart


mata saye bulat ;O


lapa , secret recipe jom :)

okay dah alang2 saye update ne , malam esok saye nak buat announcement sket . so kalo awak sayang saye stay tune , heeeee ! :P

12 comments:

azaliahjsalleh said...

bestnya bowl !

Arshad said...

ade 1 gmba tu muka shazea macam muka adilah hehe

Sharinginfoz said...

happy sakan nampak bersuka ria.....

Dapat 1st Class, Tak Boleh Buat Kerja????

Yes, Dah Cancelled Credit Card

Siapa Nak Promo Blog???

honey bunny shazni:)) said...

ye2x..akn tgu akk nye anouncement ittew..haha

ahmad said...

aku tak terrer bowling...hehehe

shazzy :) said...

hehehehe memang la best x)

shazzy :) said...

heheheh dh kate sepupu haha ehh tp yg mne ?

shazzy :) said...

:)

shazzy :) said...

haha okay okayyyy saba yeah :D

shazzy :) said...

tak suruh pon anda terror ! haha

e p i x ____ said...

7 game je?
hehe :P jom la lawan.
orang tak pernah masuk tournament la.
tapi pena main 7 game gak, point bawah seratus je.jgn riso.heheheh

shazzy :) said...

teeehehehe jom jom jom :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...