Thursday, December 24, 2009

meeting the girls :)

hello awak , awak dan awak ! heheh :)



hmm fyi , im still in the hectic situation but im trying to cover myself up without disturbing anyone's life . yea well , i've been murmuring to myself ; why on the earth I am the one who have to take IB ? why me ? why me ? haih ;/

sober okay , seriously . anyway , i still managed to handle myself , not to commit suicide haha lame , cause i know Allah will always be with me , i know and thank you Allah .

btw , smlm I malas nak online sbenanye sbb seharian i keringkan air mata huhu tapi I online jugak then i saw a girl was online with her webcam on heheh suke2 hati je kan , lpas tuu ade plak gadis laen msk , dah la comel heh

introducing ! *tepuk gendang sikit .

paling comel dalam upacara conference dan webcame smlm adalahhhhhh


pffftttt

tersecond comel pulaa adalaahhhhh :)


cik feeqa kitaaaaaaa tu diaaaaa mulut dia mengancam sungguh , tegoda iman chek ! haha

yg paling comel sikit (ayat keling) haha adalahhhhhhhhhh


datin eda kiteeee haa neh nak lawan saye dah nehhhh jd auntie vogue ! heheh

tapi kan tapi kan , it wasss fun chatting with u guys , kesian eda slalu kne tembak ngn kite kan feeqa , sape suruh berangan ntahhhhhh hehe :P

paling tak boleh blah , part last skali kan darlings , ciuman kasih aceeeeeewahhhh :D :D



haaa cik feeqa , saye dan eda dah jumpe . awak ngn sayeee bile pulak ? silap2 nanti jadi bertigaaaaa ! yabedabeduuuuuuuuuuuu :)

anyhow , sgt best . koranggg cun hoy mak tergida nyah hahah nanti kite chat lagi awwwwww i love you guys ! :D

6 comments:

azaliahjsalleh said...

yangg i rindu tgk gamba2 u senyum2
menunjukkan u bahagia dgn life u
i harap u dpt cm dulu k
tabahkan ati u wokeyh ;)

missLeBBy said...

haha ye lah ! i kan baek hati. sebab tu i biarkan u berdua tembak i !! lalala

Cik Akma said...

eh tu cm adik sy. :D

shazzy :) said...

insyaallah lya , thnks tau :)

shazzy :) said...

yela tu eda , angauuuuuuuuuuu je keje ! ahahah

shazzy :) said...

hehe mm adik akak pon :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...