Tuesday, December 15, 2009

i am missing u Amsterdam :)


hello hello , tired of waiting ?

here comes the next episode huehuehue :)

oryte . ari first dah penat jalan balik hotel semua org pengsan . serious . baru pukul 9 malam . hehe . pagi2 esok semua bangun awal . pukul 5 pagi . huahua .

weee . 9 of us pegi . tu yg my dad kena jimat bile nak g makan , toilet berbayar , shopping dan segalanya . haha . sampaikan bile nak bli pon kne darab tu bape hengget satu satu barang . pk balik , lawak pon ade , comel pon ade . ko rase tak lawak dah la :P





korang tgk budak yg bermata lalat tu . pe masalah dye ntah . poser btol ! huehue

so , ney la lifestyle Amsterdam . aman je pokok2 sume sume dah bogel sbb sejuk sgt agaknye . rumah plak sepesen je ngn hotel dye .


baik korang scroll bawah lagi


haaa ney la abah i ♥
abah ney dah ikot mcm I suke sgt menggedik dpan camera :]


ibu i plak ♥
hehe cun en mcm anak dye yg first skali tu :D


ney konon mcm THE ROAD NOT TAKEN la . sri kdu ke uitm . persue studies to overseas ke malaysia ? lebih kurang la . tapi I pon dah buat keputusan nye , haha

lpas tu jalan lagi . act plan ktorg nak g Madame Tussaud tapi kua awal sgt so bersiar2 je dulu la . jumpe tu snp , jumpe ney snap . mmg beribu2 la gamba ennnn ?

ya Allah mengada gila budak neyyy , jalan sket jatuh , jaan sket jatuh . haih ;/


jatuh lagi =.=


gangster jalanan grrrr !


same tgi ngn moto hehe



eee dah la mengada kan kan ?
budak ney name dye shazea , dye amek IB cewah !


berderet adik2 aku haih




okayyy arrived at Madame Tussaud already . hehe padahal 5 minit 99 saat je jalan .



aalalala the eldest and the youngest . 13 tahun beza . ketinggian lebih berbeza :D :D






tgah best snap2 ade sekumpulan burung merpati menyerang hehe .





hensem kan hensem kan ? cm bintang filem semuanya , haha




ewah ewah happynye diaaaaaa






sumpah best . mane ade kat malaysia mcm ney .mse tu plak ade org kasi makanan . ktorg kerumun la tmpt tu hehe tapi memang best gila . I puas hati gila kot :)

okayy dah pukul 10 . Madame dah panggil hoyeah hoyeah !

ATTENTION !
lpas ney mgkn korang akan rse agak annoying kat sorg budak yg pakai shawl wane hijau pink tu .








woyy !







ng azwan ali . HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


CHARLIE CHAPLIN





eleh brad pitt mengada , chad lagi hensem


ngehngehngeh :P :P

haaa tahu tak sbb ape I kate dye annoying ? yg korang tgk dye buat muke tu baru suku gamba tahu ? beratos2 gamba lagi tapi tulahh maluuu +.+

puas jumpe artis barat . cewah ! lpas tu cek lapaqqqqq , cek pegi mkan pancake . sedapp nyahhh !



fuhh fuhh nak berak pon susah tade air ;/

haha tetibe . sampai malam gak la then jalan2 kat area red line . ohh tu yg dah lpas 18 taun je la boleh . ntah pape , jual body plak kau ye ? takpe , skrg heaven kau . hell kau tgu nanti . korang paham tak ape aku ckp neyh ?

okay2 , red line ney mcm tmpt prostitutes la . tapi bukn yg dok tepi2 jalan tu , yg ney dok dlm bilik kecik lpas tu tayang body smp ade org nak bli . tua gedempol cun sume ade pilih mane2 . okay fine , tak sesuai untuk budk2 kecik ney . ade soklan laen pegi kaunter 44 .

tapi jawapan takan dapat :)




kucing neyy haihhhh bulu lebat !

okayla penat dah ney sayang2 sekalian . nanti smbung lagi .


nanti tgu la aku kasi bunge ney kat suami aku cewah boyypghenn pon takde keco lbeyh


actualy ney before betolak pegi disneyland . so , wait for my nest story peeps bubye :D

haaaa ney la header I , hehe . wallpaper baru . picca baru hehe . kalo lawa komen tak lawa diam haha sedap2 je . dah2 toodles babeyhhhhhhh :D

21 comments:

ellenyna said...

wow amik IB. same. :)

azaliahjsalleh said...

owh chantek header baru !
jeles2
ahahaaaaaaaaa


ok ok , woahhhhh bagus arr u
jd volunteer kat ijn
teringat gk i
u pegi individual or by grouping ?

btw , u leyh kuar mlm x ?
i guess kite pegi dinner la yangg
kat mane2 area around subang / sunway pyramid
mane2 je la kot yg u available
i susah plak nk kuar sabtu ahad . byk tul kenduri kendara yg x dpt dielakkan
so mcm mane ?

enyheartsdiamond said...

lucky u!

ncookiesr said...

wahhh, best nyaaa,
jeles den sobs2 -_-
ahaha :)

shazzy :) said...

heee yeayyy tapi I amek eng lit , u mesti tak T__T

shazzy :) said...

thnks babe , i pon suke header br i tu ! hehe . taleyh la u kalo malam , ney nak kua pon i agak guilty rsenye sbb br blk dr london en :)

shazzy :) said...

thnks eny !

shazzy :) said...

heee takpe ade rezeki smpaila awak kat sne :)

nikqistienna said...

haha MJ hdop lagi siot!
ish ish, best2.

Felly Jakeward said...

Wah syg. Best nye dpt jumpa patung lilin tu! hehehe.
:D:D

e p i x ____ said...

gbr ur dad ngan artis sapa tu,agak lawa. :) suka gbr tu..huhu.brgaya

eyqa said...

waa.. shazy.. lawa la..
nak gambar u dgn dgn bard and chad tu.. auw ! gediknya..'ngee :))

nice pose and lawa !
btw ur father like a young man.
ngee :))

miss u shazy !

eyqa said...

waa.. shazy.. lawa la..
nak gambar u dgn dgn bard and chad tu.. auw ! gediknya..'ngee :))

nice pose and lawa !
btw ur father like a young man.
ngee :))

miss u shazy !

shazzy :) said...

tulah pasal , nak tipu org pon takleyh ! haha

shazzy :) said...

besttttttttttttttttttttt dapat cium2 lagi tak dosa :D

shazzy :) said...

hehe mcm2 artis ade la fiq :D

shazzy :) said...

haha thnks eqa segan i =.=

full of love,keyna said...

comel la sys ni!:D


besshhnye !
rindu kt ausiee,hee
(tetibe pulak en :P)



igt sys ade 3 sbling je,ramai upenye ;)

shazzy :) said...

haha comel apenyeeeeeeeeeee , hehe . mmg ramai , beduyun2 :D

fateen , said...

bestnye die jln2.

shazzy :) said...

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...