Wednesday, November 25, 2009

saya menjadi semakin gagah perkasa lpas amek IB


dengan berbesar hati , saya ingin mengisytiharkan saya dah cuti !!!
weeeee :)

elehhh orang sume dah habes cuti , I br nak stat hehe sbb I ikot cuti budak skolah =) well , before cuti mmglah banyakkkkk sgt aktiviti nak kne settle . mule dr isnin mggu lpas lah . tanak dtg skola sbb habis camp kononnye , pdhl ptg tu pegi skating . HAHA then ari selasa ade lawatan g da Vinci kat pusat sains . then pegi art gallery pulak kat kl . haih penat ;/

ari rabu skolah mcm biase huhu mmg nak kate blaja tu taklah smp I lentok dlm kelas baekkk punyaaa :) then mlm I bwk dua org g umah I nak masak french food . smp kol 4 tak tdo weyh . tapi mse ari khamis tu ktorg maen dotch ball pagi2 . best gila basuh lencun :D :D

then ade yg nak balik klas tapi I join segelintir org maen futsal .




weehee sumpah best , sbb mule2 I ingat lagi mse mule2 msk sri kdu , I maluuuuu gila nak tego senior2 neyh . tapi lpas camp kat janda baik tulah br rse mcm one family !! :)

lpas rehat ade jugekk cg nak mengaja . tapi dye amek 1 mse je sbb lpas tu ktorg nak enjoy . haha . tapi I , I tdo sbb tbe2 rse nak demam . then bile las mkn panadol I okay sket tp still seram sejuk je rase . kol 4.30 kot ktorg stat language party ! hehe ade mskn french ngn spanish . weeeheee cooking ktorg dorg puji ;)


haha some of my teachers . sporting gila sume :)

lpas tuu ade game semua , cam-whoring apetah lagi haha









malam tu pulak pegi makan sate kat kajang , haha tanak overnight pulakkkk .



heheh . then ktorg tgk 2012. midnight movie . haha gempak tak ? dah berapa aktiviti neyh . dua hari bturut2 tak tdo neyh . then pegi sunway pulaaaa . adoyai .





and our last destination was bukit bintang , haha shopping shopping ! balik abah amek bwak balik umah , haha

well , just one word , BEST !!

two words , NAK LAGI !!

:P :) :D

10 comments:

watip said...

u blaja mana eh?

syaril said...

mak aihhh bestnyeeeeeeeee !!
leh betahan eh x tdo2.wow

azaliahjsalleh said...

yang , u de camera yg gempak tuh ?
omgomgomg jelesnya i !

shazzy :) said...

wuwuw tu ah tak tahan tol ! :P

shazzy :) said...

ade dah hehe :)

shazzy :) said...

katt sri kdu :)

nadd said...

sayanggggggg........
i je la yg belum cuti niy :(

my final start next next thursday.
i am tryin hard to fall in love, very deeply in love with maths HL now..

btw, u guys da dpt anything for EE n IAs?

*nnt ada yg igt kite 1 colege.. haahha*

shazzy :) said...

hahah kesian ;/ tula knp la kite tak 1 kolej hehe . babe ! maths I dpt 5 je woih huhu . blom lagi babe , u dah ?

[~ killerzonboard~ ] said...

hmmm,kwn u tu buat ib kat ne??
dorg blom lg dpt.. lek dlu.. bg dorg enjy holiday dlu..
msuk sem 2,brula rasekan..
hahaha =)
pergh!! terer siot math HL dpt 5..
n sum1 fall in luv wif math HL..
miracle!!!
haha =)
gdluck~

shazzy :) said...

elehhhh akim jeles knape ? wekkk budak ney wat kat mara banting , eeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...