Friday, August 28, 2009

batik workshop :)

assalamualaikum dan salam sejahtera ana ucapkan pada sekalian umat Islam di luar sana , moga mendapat keberkatan Ramadhan hendaknya , Insyaallah . ceh !

okay arini ana nak cte pasal ana g batik workshop ari rabu lpas , eh clap ana tamau cte pnjg , mls , nak upload pon malas , tp bantai ah . kat gombak ney , ana wat untuk CAS point . tayah cte eh
eh ?

tekun neyh wahaha


haaa ney la painting yg ana bwat , comel kan ? :)

yg laen sume buat bunga2 lah , ney ana wat sndr neyhhhh ..

okay lpas siap batik , ana blaja care nak wat batik ikat pulak so inilah processnya .


haaa yg ney ta temasuk eh -,-

so , inilah hasilnyaaaaaaaaa :))


okayy antum knal ini siapa ? inilah yusuf gajah , pelukis terkenal tuuu x)

bangga jap ana , hee sory lah ana mls nak bercerita tatau lah kenapa , heee lain kali saja k , nak ana aja batik ka ? :DD

8 comments:

azaliahjsalleh said...

woahhhhhh , creative babe !
this is one of the therapeutic activity for intervention process

azaliahjsalleh said...

woahhhhhh , creative babe !
this is one of the therapeutic activity for intervention process

azaliahjsalleh said...

woahhhhhh , creative babe !
this is one of the therapeutic activity for intervention process

Feeqa Ruslan © said...

Kang kalau Shazzy dah jadi tokey batik jangan nak menyombong lak ngan Feeqa :p

shazea :) said...

heeee tahu tape syg , best gilaaaaaaaaaaa :)

shazea :) said...

feeqa ; haha ta sombong la syg , shazzy baek <33

nikqistienna said...

bestnye dpt experience macam ni, btuah u tau :) :)

shazea :) said...

hehe alhamdulillah <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...