Tuesday, June 9, 2009

holiday ? wah wah wahhh !


heyya , hehe . dah tepati janji .

okayy gini ari khamis malam kami bertolak kol 8 tros smp ke changlun dlm kol 2 pagi . then pagi esok kami bgn tros g kuala perlis sbb feri kol 10 . yalah , mst la panas gedegok gila bahbeng punya . haha

so bila da smp sne tros carik kereta kami yg nak disewa tu . imagine 4 fams :)

hee sgt seronok tau bkn sng na kumpul ramai2 cni . 4 fams kire2 cm 20 org , ish ish , haha . dah check in tu semua nak mkn . haa hambekk kaw

aku rse lpas ktorg makan pacek tu tutup kedai sbb lauk habes , kuang3 .

these areeee the kids :)
esp yg belah kiri skali tu , bhaha

lpas mkn sume cbok gila nak cr slipar . jln2 kat tepi tuuu lpas tu ptg tros g maen pantai , bhaha best gila bapak wa ckp lu . ktorg dok jauh dr pantai sbb ia sgtlah tak dalam , haha .

then esoknye kami pergi island hopping . ehh 3 pulau . dayang bunting , pulau singa && beras basah . yg ketiga plg best sbb pantai nye amatlah jernih . heee kami naek bot , best gilaaa . gamba taleyh na tunjuk sbb muka semua cm hape lagi kan dah seronok sgt haha lagi 1 ktorg bergelumang ngn air je haritu so takot kamera jatuh

balik2 , maen pantaiiiii yawww ! :))

last day , ktorg berangkat ke jeti , sementara tu snap2 dlu . hehe btw anak dara yg ikot , kakak saya , saya , anak kawan ayah saya , sorg f5 & sorg f3 , nanda , farah , huahua .




sebahagian , saya ulang , SEBAHAGIAN !

cube kalo semuanyaaa ? haha


yeayy kami suka snapping , ada masalah keee ?

haha lpas tu bila da smp kuala perlis ta blk kl , g umah mak ngah kat tg piandang , hehe . esok baru berangkat . thennn , g kampung atok sebentar , snapping lagi .

yeayyy basikal tuaaaaa :)

thnks fr reading :DD
byebye .


14 comments:

Ruhil Rosley said...

howah.
very big family lah.
:)

F a r i z z a i d I said...

eh shazea,
seriously.
waktu ak n bwp g langkawi
ktorg ade pegi singgah kedai mkn tuh!!

tak tau la plak kalo kedai tuh sme same design kn..

shazea :) said...

ruhi; yeah ":)

shazea :) said...

fariz ; tak ah kedai sme la tuuu , hehe

Tajul said...

besh pegi langkawi ;)

humbleServant said...

nampaknya jejak kasih anyara shazea n fariz
muahaha

shazea :) said...

tajul ; yezaaaaa

shazea :) said...

zati ; pale otak kaw ah !

e p i x ____ said...

wag verjalan sakan cik kak nieh XD

shazea :) said...

lalalala bia ah , hehe

azaliahjsalleh said...

bestnye babe !
ngeh3
tenet i prob uh , byk lg gamba u tuh i x dpt tgk
t kalo tenet ok , i na tgk sume gamba2 nie

btw , rosli tuh cuz i larh
uuuuuuuuu
jgn ckp rosli tuh ensem
kang dia KEMBANG !

i x mandi pun kat pantai tuh
i jd babysit ta0 x !
na jage fifah & ecah tuh

shazea :) said...

lya ; hehe okayyy nnt bila okay sila je usha , haha okay ta ckp dye ensem ah .

haha smbl jge tu kan , mandi la skali , haha

azaliahjsalleh said...

yeah , akhirnya dpt gak i nonton kesemua gamba
omg babe , meriah gile hu3

shazea :) said...

lya ; heehehehe yeahhh tahaniah lya , mmg meriah gle tahu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...