Wednesday, June 17, 2009

happy birthday ibu :)

today is my mother's special day .

1




2



3



...................

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO IBUUUUUUUUUUU

HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUU


:)

sila lihat aksi ibu saya , ibu kan dye cm malu sikit ta cm aku photogenic , cehh bukan photogedik . haha bia ah !

saya rse saya mewarisi kulit ibu yg putih bersih , kebulatan juga mirip ibu kerna ibu dulu tembam mcm saya :)


i love you ibu :)

ney kat perak , ibu ngn nek yang :)

anywayy , we love you ibu .

no matter how you are [ even ibu cam kdg2 blur sikit , tapi comelllll :) ] , may Allah bless you , panjang umur dan murah rezeki hendaknye , without you , im not here ;')

muahhxxx , i love youuu !

16 comments:

azaliahjsalleh said...

babe , walaupun sore i SUMBANG !
x kire i na nyanyi untuk mummy u gk !

dear auntie , dgrlah ok ~

eppy besday to u
eppy besday to u
eppy besday to auntie
eppy besday to u

;D:D

CikYana(",) said...

happy birthday 2 ur ibu

:)

fieyda azlan said...

epy bufday 2 ibu shazea.. ;)

YEY ! EPY BUFDAY !

shazea :) said...

lya ; thnks sygg , nnt i bgtaw mom i , hehe

shazea :) said...

sys yana ; thnks systa :)

shazea :) said...

thnks sys fieyda :DD

Siti Nur Akmal Mustapai said...

hepi befdayyy ibu shazeaa ngehss :)

humbleServant said...

kata kat mak ko
yeah yeah kem salam
muahahaha
semoga mak ko berjaya dunia akhirat
gembira hendaknya

nik qistienna. said...

happy bday auntie!
may Allah bless u :)

shazea :) said...

sys akma ; thnksss haha

shazea :) said...

izzati ; thnks youuuu , haha

shazea :) said...

thnks tina

nisak amin said...

haha happy birthday aunty lin =)

shazea :) said...

tq nisakkkksm

atok said...

shazzy,wanita inilah yang mengajak atok dtg umah shazzy mase atok bagy pie kat shazzy tu kan?
x psal2 atok kne bhan dgn supervisor tao.
gaha epy besday macik.
harha.

shazea :) said...

haha yeke ? padan muka atokkkk , haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...