Thursday, June 18, 2009

bye piki ngn idottt


kawww tahu takk broadband ney bangangggg ?
*okay tade kne mengena , streamyx kat atas , mls nak on .


okay aritu saya anta adek kat serting tuu . tapi ktorg gt muadzam tros sbb na tgk iki . iki nak pmr tahun neyh , haha habesla awak dikkk .


so , inilah iki or act nama dye fikri hakimi jamaludin .
dye slalu ckp cmni kat saya ; iki tahulah kak ten tu photogenic tayah la jd photogedik .
huahua so nakkk saya pkse dye wat gaya gedik skali , aicehh , haa nahh ! huahua .

okayy dah , bye iki , blaja elok2 , result pmr tiru mcm kak ten :DD

then ktorg gerak g serting , ouch anta idot laksss , hehe .

me n my dad , eleh ingt abah awak sorg je hensem dan sporting , huahua * tetibe


ibu , idot , shazea n abah .

ouh ya , kami mmg kdg2 gedik tapi cube teka spe plg gedik dlm familyy i ? *gaya gedik ney haaa

mestilaaaaaa i :)

*BUAT MUKA COMEL ADE TAHI LALAT KAT DAGU , BLUSHING BLUSHING

10 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

nice pic. happening semacam

azaliahjsalleh said...

yupz2
mesti u larh yg plg gedik dlm family
yangg , adik beradik u de bp org huh ?

atok said...

gamba last tu lwak la.
ayah shazzy msuk air.
wakaka

shazea :) said...

hahaha thnksss :)

shazea :) said...

lya ; yeah mstilah i ! haha i ade 6 org yg :)

shazea :) said...

haha elehhh dengki ah tu atok , haha

-che zazaw- said...

hihi
apening gle eh fmly u..
sukeee..
serting..?
skuLa per

shazea :) said...

mrsm , guguuu

nik qistienna. said...

suke sgt tgk family u! :)
rindu plak kat ayah i :(

shazea :) said...

dh dh syg jgn sdeyh2 tauuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...