Thursday, May 21, 2009

hangout dgn sang kekasih :)

yeayyy ! da lame ktorg plan na date hoyeah hoyeah ! :DD
so , smlm ktorg jumpa kat mid bhaha yelah budak neyh kunun na jd alim lah na msk uia dah haha , wekkkk c(:

muka mintak penampo , haa dushh kelepek !

kunon na kelentong aku ta jadi dtg blahh ar weyyy ! hihi then ble jumpa kat dpn cinema , beli tiket then blah . jalan2 smp londeh . masuk je semua kedai yg ada , grab baju lagi , haha . dye ney kan sje na bg aku kopak , siot jeh , haha .

jumpe mak nyah la ape wey geli wey pondan cmtu , muka da mmg nmpk laki cuma mekap tebal sket kasi jd pompuan , kihkih :DD

abaikan tangga belakang dow :D


then we all g tgk cte ape tuu star trek , hee oleh kerana aku tdo lewat pada malamnya , jd tdo jehh , haha cte tu bukan boring aww tp aircond ia gila bapak kuat nseb baek ta beku . solat lpastu g melantak kat kenny rogers , bhaha .

cerita cerita semua , bercanda segala bagai gelak kemaen lagi tp ejah weyh , waiter tuu hensem kan kan rambut spike lak tuhh , baek lak tuu wakakaka .

tergoda takkk ? hehe


dye memang gelojhohh ! bhahaha :DD

lpas tu minah ney rush dow na blk , haa nahh balikkkk ! haha . tgal aku sensorang :( wuwuwuw . patu kat bwh tu kebetulan ade astro nye mende ntah , ade lisa surihani , phewittt cun wa ckp lu ! heh , mse tu aflin shauki ta dtg lagi , hah abaikan .

then abah yg patut jemput tapi jam , damn oh ! polis tutup jalan utama patu dye ngadu kelaparan mintak aku bli auntie anne tuu , then tgu dlm bpe jam gak ah , br dye smp . alah , lantak ah balik ade org tu wal hal baaii geram aku . nseb baek ade pacek .

haha gila best dow nganjing u nye pelat D , ddudduk , ddadda , ddulu , wakakaka . ape ? korg ta paham ? lu pikir ah sendirik ! bhaha

ejahejahejah , nanti kita date lagiii yawww ! :)
sayang kaw nyahh !
^______^

14 comments:

lya said...

babe ,
i jrg lepak sunway uh
hu3
but mayb 1 day
we can meet there la
hu3

uik , sonok u berjalan2 di mid
de beli baju untuk i x ?

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

dah lame tak hangout ngan kawan..
argghh rinduuu!!!

Ruhil Rosley said...

tangga belakang itu sangat menarik.
:)

puteih said...

bes fe tie fie.
haha

Qistienna said...

hehe both of u macam adik beradik lah! :) sweet sgt.

nani :) said...

ouhh kalini 2 org je ehh nak privacy, hehe :))

atok said...

bace doa ke ape bwat tgn cmto?
eheh

shazea :) said...

lya ; oryte sure syg ! , hee wtpe bli untuk u , haha :DD

shazea :) said...

yeahh cntct la mereka :)

shazea :) said...

ruhil ; yeah pasti ! :)

shazea :) said...

puteih ; yeahh !

shazea :) said...

tina ; yeah kunun cam kembar :)

shazea :) said...

nani ; yeaa nani i suka jalan berdua saja act , hehe

shazea :) said...

atok ; hihi mestilah ! haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...