Saturday, April 4, 2009

hoyayyyyyyyyyy ! ;)


hehe esok khabarnya ayah aku na bwk g tgk grand prix . mst la na ikut VIP nye tiket awww ;)

ala thun lepas da pegyy aww , bingit gila la telinga aku . haha video yg aku rakam pon still ade . tp mls la na upload video tu lembab .

hihi . ney bukti aku pena la g grand prix ney , mmg seriosly best mse tu sbb pegy ngn kwn en spe ta suka ? haha best gilaaakkkk :)

** aku yg tgh tauuu , cm rock gila en , taley blaaaa

tapi yg ta best nye en , telinga mcm na kua nanah la en kebingitan dia jelas terasa lahh , haha lagyy 1 mknn dia bafakkk mahal aww . chooyyyy btol ! rm25 untk 4 btg satay . haha mmg ktorg 'kenyang' la sgt en kat situ , haha :P

so , ta kesah laaaa , aku na pegy jugekkkk ;D


agak2nya ada ta mini cooper bertarung ?



haha mmg smart kalo gituuu ;P

cyaaaa sesiapa yg bakal pergi , cari aku di VIP seat , haha ngoks , ade jodoh jumpa laaa ;)

8 comments:

Aweyn said...

sungguh cantik mini copper versi rainbow itu :)

Qis said...

haa mini cooper tu i suka!hahaha :D

shazea :) said...

hheheh biasala bakal i miliki :)

shazea :) said...

eh jgn i punya ;)

KhA!RuL said...

ape kna mngena mini cooper ngn f1 ni??
hahahaha

shazea :) said...

haha saja :D

iirraa said...

eyt,,jom jpe esk..haha tp xtaw seat ktne..

shazea :) said...

hahahahha :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...